NOTES D' ACTUALITAT

NOTA 10 D' AGOST DE 2013
COMUNICACIO BALLADA FESTA MAJOR D' ESTIU 2013NOTA 16 DE JUNY DE 2013
BALLADA RODA D' ESBARTS VETERANS

El pròxim dia 22 de Juny de 2013, el Grup de Veterans de l' Esbart, tenim una ballada a la seu de l' Esbart Maragall d' Arenys de Mar, corresponent a la 9ª Roda d' Esbarts Veterans Catalonia. L' actuació será a les 19 hores a la Riera d' Arenys, enfront del Edifici "Calisay". Hem quedat per trobarnos al lloc de la ballada a les 17,30 hores. Aquesta ballada com cada any, coincideix amb la XXXI Fira del Solstici d' Estiu que es cel-lebra a aquesta població, per lo que tenim asegurada la presencia de molt de public.
A la actuació i participaran ademes dels anfitrions, l' Esbart Gaudi i l' Esbart Sagrat Cor de Barcelona i nosaltres. Els balls que interpretará el nostre Esbart, seran la "Farandola de la Cançó d' Amor i de Guerra", "Ball Plà de Llavaneres" i el "Focs de Castelló".

FIRA SOLSTICI D' ESTIU D' ARENYS DE MAR


NOTA 4 DE JUNY DE 2013
BALLADA RODA D' ESBARTS VETERANS


El pròxim dia 9 de Juny de 2013, el Grup de Veterans de l' Esbart, tenim una ballada a la seu de l' Esbart Folklòric d' Horta a Barcelona, corresponent a la 9ª Roda d' Esbarts Veterans Catalonia. L' actuació será a les 18 hores al Teatre dels Lluïsos d' Horta, carrer Feliu i Codina, 7 de Barcelona. Com sempre haurem d' estar al lloc una hora abans.
A la actuació i participaran ademes dels anfitrions, l' Esbart Monserratí Martinenc, l' Esbart l' Espiga d' Or de Barcelona i nosaltres. Els balls que interpretará el nostre Esbart, seran la "Farandola de la Cançó d' Amor i de Guerra", "Ball Plà de Llavaneres" i el "Focs de Castelló".


NOTA 29 DE MAIG DE 2013
CLOENDA 34ª RODA D' ESBARTS CATALONIA 2013
Aquest proxim diumenge dia 2 de Juny de 2013, a les 12 hores, el Grup de Juvenils del nostre Esbart, actuará a la Cloenda de la Roda d' Esbarts Catalonia, que es celebrará al Passeig Maritim de Blanes  organitzada per l' Esbart Joaquim Ruyra d' aquesta localitat.
Els nostres balladors intervindran en el balls "Festa de l' Aniversari" i "Les Tarraltines"


NOTA 15 DE MAIG DE 2013
BALLADA RODA D' ESBARTS INFANTILS I JUVENILS
El pròxim diumenge dia 19 de Maig de 2013, el Grup de Juvenils de l' Esbart, tenim una ballada a la seu de l' Esbart BITRAC DANSA d' Igualada (Barcelona), corresponent a la 34ª Roda d' Esbarts Infantils i Juvenils Catalonia.

L' actuació será a les 12 hores al Teatre Municipal "l'Ateneu", carrer Sant Pau, 9 d' Igualada. Com sempre haurem d' estar al lloc una hora abans o sigui a les 11 hores.


Tambe intervindran amb aquesta ballada ademes de l' Esbart anfitrió i el nostre, l' Agrupació Cultural i Dansaire del Pla del Penedes, l' Esbart Joaquim Ruyra de Blanes i l' Esbart Vicenti de Sant Vicens dels Horts


Els balls que interpretará el nostre Esbart, seran la El "Ball de Majorales" d' Ulldemolins, la "Jota dels Enamorats" de Petra-Mallorca i "La Marsuliana" que es una fantasia.NOTES DIA 26 D' ABRIL DE 2013
DANSA CONTEMPORAREA
Us recordem a totes les balladores que hi assisteixen, que aquest proxim dissabte dia 27 d' Abril de 2013, tenim assaig de Dansa Contemporanea. Com sempre a les 10 hores a la Sala de les Mil Veus de Can Sanmarti.
IXª BALLADA DE GITANES A GUALBA 2013
ORDRE DE BALLADES A PLAÇA
  1.- Colla de Petits de Castellar del Vallés
  2.- Colla de Petits de Parets del Vallés
  3.- Colla de Petits de Santa Perpetua de Mogoda
  4.- Colla de Petits de Gualba
  5.- Colla d' Infantils de Castellar del Vallés
  6.- Colla de Mitjans de Parets del Vallés
  7.- Colla de Joves de Canovelles
  8.- Colla de Joves de Santa Perpetua de Mogoda
  9.- Colla de Grans de Parets del Vallés
10.- Colla de Grans de Canovelles
11.- Colla de Grans de Gualba

NOTA DIA 8 DE MARÇ 2013
Programa Ballada Roda d' Esbarts Juvenils Catalonia a Gualba


NOTA DIA 20 DE FEBRER 2013
DANSA CONTEMPORANEA
El proxim dia 16 de Març hi aura un nou assaig de Dansa Contemporanea a la Sala de les Mil Veus de Can Sanmarti, de 10 a 12 hores.


NOTA DIA 4 DE FEBRER 2013
Aquest proxim dissabte dia 9 de Febrer, a les 20 hores (al acabar els assatjos) en Miquel Herre, ens fara un pase de fotos de la Ballada de l' Esbart a la Festa Major d' Hivern. Us esperem a tots.


NOTA DIA 28 GENER 2013
El dissabte passat dia 26 de Gener de 2013 i aquest que ve dia 2 de Febrer de 2013, no hi hauran assatjos de cap seccio de l' Esbart.
Us esperem a tots els balladors als horaris i llocs habituals d' assaig, el proper dissabte dia 9 de Febrer de 2013..

NOTA DIA 21 DE GENER 2013
El dissabte dia 19 de Gener de 2013, vam fer l' actuació de la Festa Major d' Hivern amb una gran assitencia de public a la Sala Gorg Negre, ballant entre tots els grups un total de 12 danses, totes elles molt lluïdes i que van fer les delícies dels assistens

NOTA DIA 15 DE GENER DE 2013
Aquest dissabte dia 19 de Gener de 2013, en motiu de la Festa Major d' hivern, l' Esbart actuara a la Sala Gorg Negre a la 17 hores.1 comentari:

Reflexiona be